Oppdatering av hjemmesiden

Oppdatering av hjemmesiden.

jh-14-17

Vi har så smått påbegynt oppdateringen (nytt styre m.m. er lagt inn), men dessverre er det ganske arbeidskrevende og hjemmesiden er litt tungvint.  Det vurderes derfor om vi skal lage en helt ny hjemmeside som blir lettere å oppdatere og hvor flere kan delta i arbeidet.  Det bør være en mer aktuell og interessant side, samtidig som den skal inneholde det medlemmene etterspør.Slik siden er bygget opp nå, er det kun en person som kan/bør være inne og redigere den.  I lengden er ikke dette noen god løsning.

Vi ber derfor om at medlemmene er tålmodige, da ting er i gang med å skje, men vi får ikke gjort dette «over natten».  Tips til hva dere ønsker mottas med takk.

Undertegnede har sendt mail til alle raseklubber for å få oppdaterte rasekompendier som kan legges ut på siden her.

Aase Jakobsen